Ansøgning om godkendelse til lærepladser
Uddannelse
|
|
|
CVR
|
|
|
Virksomhed
|
|
|
Lærested
|
|
|
Uddannelsesansvarlig
|
|
Telefon
|
|
E-mail
|
|
Ansøgningsdato
|
20-06-2022
|
Oplysninger om virksomheden
Tidligere godkendelse |
Hvis virksomheden tidligere har været godkendt under et andet CVR-nummer, så angiv nummeret her: | |
Hvis virksomheden tidligere har været godkendt under et andet navn eller på en anden adresse, så navn/adresse her: | |
Generel information |
Hvis virksomheden har en hjemmeside, angiv den her: | |
Hvis virksomheden har en mailadresse, angiv den her | |
Hvis virksomheden er en del af en kæde, angiv den her: | |
Hvis virksomheden er tilknyttet et administrationsselskab, angiv det her: | |
Omsætning ex. moms | Kr. |
Omsætning 1. kvartal (jan, feb, mar) | |
Omsætning 2. kvartal (apr, maj, jun) | |
Omsætning 3. kvartal (jul, aug, sep) | |
Omsætning 4. kvartal (okt, nov, dec) | |
Virksomhedstype | Vælg én eller flere |
Hotel | : |
Restaurant | : |
Selskabsforretning | : |
Kro | : |
Cafe | : |
Cafeteria | : |
Selvbetjeningsrestaurant | : |
Vandrehjem | : |
Feriecenter | : |
Kantine | : |
Catering (diner transportable) | : |
Passagerskib | : |
Kursus/konferencecenter | : |
Andet | |
Bespisningsted | Antal pladser |
Á la carte restaurant | |
Frokostrestaurant | |
Aftenrestaurant | |
Café | |
Selskab, separat lokale | |
Kantine/personalerestaurant | |
Beskæftigede | Antal |
Fuldtidsansatte kokke | |
Fuldtidsansatte kokke i sæson | |
Deltidsansatte kokke | |
Arbejdspladsvurdering |
Har virksomheden udarbejdet arbejdspladsvurdering (APV)? | Ja: | Nej: |
Ansatte Elever | Antal |
Gastronom, specialet kok | |
Gastronom, specialet smørrebrød og catering | |
Gastronom, specialet cater | |
Gastronom, specialet smørrebrødsjomfru | |
Gastronomassistent | |
Tjener | |
Konference og selskabstjener | |
Receptionist | |
Køkkenets åbningstider | Fra kl. | Til kl. |
Mandag | | |
Tirsdag | | |
Onsdag | | |
Torsdag | | |
Fredag | | |
Lørdag | | |
Søndag | | |
Virksomhedens ferielukning | Fra dato | Til dato |
Ferielukket periode | | |
Ferielukket periode | | |
Oplysninger om uddannelsen
Menukort indhold | Ugentligt | Månedligt | Sæson/Andet |
Hvor ofte skiftes menukort? | : | : | : |
Hvis du har valgt "Sæson/Andet" til ovenstående spørgsmål beskriv nærmere | |
Frisk fisk | Ja: | Nej: |
Frossen fisk | Ja: | Nej: |
Friske skaldyr | Ja: | Nej: |
Frosne skaldyr | Ja: | Nej: |
Lam | Ja: | Nej: |
Svin | Ja: | Nej: |
Kalv | Ja: | Nej: |
Okse | Ja: | Nej: |
Andre kødstykker | Ja: | Nej: |
Fjerkræ | Ja: | Nej: |
Vildt | Ja: | Nej: |
Friske grønsager | Ja: | Nej: |
Frosne grønsager | Ja: | Nej: |
Desserter | Ja: | Nej: |
Anvendelse af halvfabrikata: | Ja: | Nej: |
Tilberedning - flg. fremstilles |
Grundsupper | Ja: | Nej: |
Grundsauce | Ja: | Nej: |
Pandestegning | Ja: | Nej: |
Ovnstegning | Ja: | Nej: |
Stegning en cocotte | Ja: | Nej: |
Mørk braisering | Ja: | Nej: |
Lys braisering | Ja: | Nej: |
Grillstegning | Ja: | Nej: |
Friturestegning | Ja: | Nej: |
Blanchering | Ja: | Nej: |
Pochering | Ja: | Nej: |
Dampning | Ja: | Nej: |
Kogning | Ja: | Nej: |
Terriner og patéer | Ja: | Nej: |
Æggerette | Ja: | Nej: |
Saltning | Ja: | Nej: |
Marinering | Ja: | Nej: |
Røgning | Ja: | Nej: |
Bagning | Ja: | Nej: |
Á la carte, angiv i % af den samlede produktion | Ingen: | 50 % el. derunder: | over 50 %: |
Buffet til receptioner og selskaber | Antal om året: | | |
Møder/receptioner/konferencer: | Antal om året: | | |
Anretningsformer | | Angiv i % af anretningsformerne:: | |
Tallerkenanretning: | Ingen: | 20 % eller derunder: | over 20 %: |
Anretning på fad | Ingen: | 20 % eller derunder: | over 20 %: |
Buffet | Ingen: | 10 % eller derunder: | over 10 % : |
Involvering af praktikelev | Vælg |
Indgår eleven i menuplanlægning og kalkulation? | : |
Praktikuddannelsen for specialet kok i henhold til bekendtgørelsens bestemmelser om gastronomuddannelsen
Målet for praktikuddannelsen er, at eleven opnår kendskab til alle funktioner i køkkenet med produktion inden for uddannelsens område. Desuden er målet, at eleven selvstændigt kan tilrettelægge og vurdere et arbejdes omfang, således at praktikuddannelsen sammen med skoleundervisningen fører til, at eleven kan nå uddannelsens mål i forhold til det valgte speciale og det/de valgte specialefag.
Praktikuddannelsen omfatter følgende arbejdsområder og funktioner:
Eleven skal i praktiktiden være beskæftiget med arbejdsopgaver, der omfatter bestilling, kontrol og kvalitetsbedømmelse og klargøring af råvarer, tilberedning og anretning af køkkenets grundrepertoire (varme og kolde retter), menuplanlægning til selskab og à la carte, økonomi, regnskab og kalkulation.
Eleven skal i praktiktiden opøve forståelse for begrebet værtskab og egen rolle i forhold hertil.
Eleven skal indgå i samarbejdet mellem praktikstedets forskellige afdelinger.
Uddannelse og oplæring i de enkelte discipliner skal foregå under hensyntagen til arbejdsmiljø (herunder korrekte arbejdsbevægelser, fornøden sikkerhed i forhold til værktøj, maskiner og redskaber), personlig hygiejne og køkkenhygiejne samt udvikling af personlig kreativitet og god økonomi i ressourceforbruget.
Praktikvirksomheden skal i hver praktikperiode afholde mindst en samtale med eleven om dennes
arbejdsindsats og faglige/personlige udvikling i praktikperioden. Samtalens konklusioner indføres i elevens elevplan/uddannelsesbog.
Ansøgers bemærkning: